Használt reklámponyva

https://molino.hu/contents/000/000/000/427/427_340_340_FILL_WM.jpg?hasznalt-reklamponyva-dscn3137x-jpgHasznált reklámponyva
Termékkód:  10071007
Ár: 500HUF500 Ft / m² + Áfa-tól*
Tipp!
Tudta, hogy reklámtárgyak is készülnek használt ponyvából?
Használt reklámponyvaHasznált reklámponyvaHasznált reklámponyvaHasznált reklámponyva

Használt reklámponyva, molinó vagy PVC elsősorban kültéri felhasználásra javasolt nagy ellenálló képességű, időjárás álló alapanyag. Kedvező árának és sokoldalú felhasználásának köszönhetően az egyik legnépszerűbb reklámhordozó, így a média-kampányok lejártával rengeteg használaton kívüli, de ép és egyéb felhasználásra alkalmas alapanyag megmarad. A reklámponyvák alapszíne általában fehér és csak egy oldaluk nyomtatott. Ringlizve, visszahajtva vagy bújtató létrehozásával a ponyva kifeszíthető, lógatható vagy akár keretbe szerelhető, így kiválóan alkalmas árnyékolásra és egyéb nagy méretű kültéri eszközök takarására. Homokozó, medence, építési eszközök vagy építési hulladék, konténer takarására javasolt.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésHasznált reklámponyva
Termékkód1007
Termék súlya160-550 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül320 cm
Szakítószilárdság~300 N
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKeretbe szerelés, Függesztés
Javasolt felhasználásÉpítési segédanyag, Árnyékolás technika, Takarás, fedés