Padlómatrica / Járdamatrica nyomtatás

Padlómatrica / Járdamatrica
Padlómatrica / Járdamatrica nyomtatás: Padlómatrica / Járdamatrica

A padlómatrica alapanyaga vinyl fólia, ami kül.-és beltéren egyaránt használható. Normál minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. A nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható.

A padlómatricát elkészítésénél a nagymértékű mechanikai hatás miatt speciális kopásálló, csúszásmentes, tartós bevonattal, úgynevezett lamináló bevonattal látjuk el. A padló-lamináló fólia nagy ellenálló képességű csúszásgátló bevonat, mely védi a matricát a kopástól és a nedvességtől. Ellentétben a hagyományos laminálással, a padlólamináló fóliát 2-3 cm-rel javasolt túlengedni a grafikán, így jobban zár a széleken.

A padlómatricát elsősorban irodákban, üzlethelyiségekben, kiállításokon figyelemfelkeltés céljából vagy sorban álló vásárlók eligazítására ajánljuk. További előnye, hogy közvetlenül a reklámozott termék elé helyezhető el, így nagyobb hatást gyakorol a vevőre a választás pillanatában. A terméket igény esetén méretre vágjuk és kihelyezzük a megadott felületre.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPadlómatrica / Járdamatrica nyomtatás
Termékkód1013
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Promociós anyag