Hűtőmágnes / mágnesfólia nyomtatás

https://molino.hu/contents/000/000/001/203/1203_340_340_FILL_WM.jpg?hutomagnes-p1120226-jpgHűtőmágnes
Termékkód:  10231023
Ár: 300HUF300 Ft / db + Áfa-tól*
Tipp!
Ez a termék egyedi formára vágható!
Hűtőmágnes vastagságHűtőmágnes vastagságHűtőmágnes hátlapHűtőmágnes hátlapHűtőmágnes vastagságHűtőmágnes vastagságmágnesfólia nyomtatásmágnesfólia nyomtatás

Mágnes fólia vagy hűtőmágnes elsősorban beltéri használatra javasolt reklámhordozó. Magas minőségben UV álló festékkel közvetlenül digitálisan nyomtatjuk, vagy kis mérető / aprólékos grafika esetén matricával kasírozzuk. Igény esetén matt vagy fényes laminátummal látjuk el, így növelve a hűtőmágnes víztaszító és ellenálló képességét. A mágnesfóliát elsősorban egyedi ajándékok, reklámajándékok, céges logók, céges szóróanyagok készítéséhez ajánljuk. A mágnesfólia minden sík vagy kis mértékben íves fém felületre mágnesesen tapad. A terméket igény esetén méretre vagy egyedi formára vágjuk.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésHűtőmágnes / mágnesfólia nyomtatás
Termékkód1023
Termék súlyaVáltozó
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerOfszet, Digitális
Javasolt felhasználásBelsőépítészeti kellék