Homokfúvott matrica nyomtatás / vágás

Homokfúvott matrica üvegre
Homokfúvott matrica nyomtatás / vágás: Homokfúvott matrica üvegre

Homokfúvott öntapadós matrica látványra vetekszik a homkfúvott vagy maratott üveggel, de sokkal költséghatékonyabb. A fólia kül.-és beltéren egyaránt használható. A matrica vízálló, egyik oldalán öntapadó ragasztó réteggel van ellátva, bármilyen formára vágható.

Magas minőségben UV – álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, akár fehér alányomással is. A fólia homokfúvott hatásának köszönhetően a fényt átengedi, de a belátást megakadályozza. Gyors és elegáns megoldás üzletek, kirakatok, éttermek, ablakok vagy bármely üvegfelület dekorálására.

A fólia előnye, hogy felhelyezéskor nem kell az üveget eltávolítani, míg amikor magát az üveget szeretnék homokfúvott hatásúvá tenni ez elkerülhetetlen. A fóliával történő ellátáskor az üveg erőssége megmarad, míg a homokfúvott / maratott üveg a behatások miatt elgyengül.

A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és kihelyezzük a megadott felületre.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésHomokfúvott matrica nyomtatás / vágás
Termékkód1022
Termék súlyaVáltozó
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokKasírozás, Ragasztás, Vágás
Javasolt felhasználásÜzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Kirakat dekorálás, Ablak dekorálás