Molino.hu Logo
FőoldalHírekÚj termékünk: plexi védőburkolat

Új termékünk: plexi védőburkolat

2020.04.07.

A koronavírus okozta krízisben kapacitásunk egy részét olyan termékek előállítására szabadítottuk fel, amelyek a vírus terjedésének lassítását célozzák meg.

Új termékünk: plexi védőburkolat

A koronavírus okozta krízisben kapacitásunk egy részét olyan termékek előállítására szabadítottuk fel, amelyek a vírus terjedésének lassítását célozzák meg. Az ügyfélforgalomban dolgozókat támogatva a plexi védőburkolat termék bevezetésével folytatjuk munkásságunkat, melyet országosan és az érintett egységek egyedi igényeinek megfelelően gyártunk.

Legutóbbi megbízónk a Merkantil Bank szentendrei fiókjának üzemeltetője volt, aki a nálunk megrendelt plexifalakkal gondoskodik tovább Munkatársai és Ügyfelei védelméről. A helyszíni felmérést követően 3 mm-es plexi védőburkolatokat gyártottunk, melyeket élcsiszolás után talpakkal láttunk el, és amelyeket a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül telepítettünk.

Köszönjük Megbízónk felelős döntését aziránt, hogy a járvány terjedésének megelőzése érdekében fokozott figyelmet fordít a higiéniai szabályok és a járványvédelmi intézkedések szigorú betartására!

Ennek lehetőségét mi, a https://molino.hu csapata, további Ügyfeleink számára is biztosítjuk a cseppfertőzés elleni védelemre kifejlesztett termékeinkkel. Érdeklődés és ajánlatkérés esetén forduljon hozzánk bizalommal, Munkatársaink örömmel lesznek segítségére!

Ajánlatkérés vagy további információ a termékről: Plexi védőfal a vészhelyzetre

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.