Molino.hu Logo
FőoldalHírekSpatrend expo kültéri és beltéri megjelenés

Spatrend expo kültéri és beltéri megjelenés

2022.02.28.

A rendezvényt jól átgondolt marketing stratégia előzte meg, melynek fontos alapköve a kültéri és beltéri megjelenés volt.

Spatrend expo kültéri és beltéri megjelenés

Idén február 25 – március 6. között kerül megrendezésre a SPATREND EXPO JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR.

Magyarország több pontján, 10 napon keresztül várják az érdeklődőket jakuzzik, kerti bútorok, prémium grillsütők és árnyékolók széles választékával.

A rendezvényt jól átgondolt marketing stratégia előzte meg, melynek fontos alapköve a kültéri és beltéri megjelenés volt. Cégünk örömmel biztosított különböző felületeket Budapest és környékén, melyek hozzájárulnak az Expo sikeréhez.

Óriásplakátjaink forgalmas csomópontokban hirdetik az eseményt, míg mobiltöltőállomásaink a budapesti fitness- és wellness központokban adnak helyet a rendezvény promotálására, a releváns célközönség számára.

Épületháló ajánlatunkban két nagyméretű helyszín is szerepet, melyre frontlit molinót gyártottunk. Ez az anyag ellenáll a környezet káros hatásainak, rugalmas, könnyen feszíthető, melyet digitális nyomtatással UV álló festékkel nyomtatva biztosítottuk ügyfelünknek a hosszan tartó minőség érdekében.

Amennyiben Ön is szeretné viszontlátni óriásplakáton, tűzfal felületen vagy mobiltöltőállomásaink egyikén hirdetését, ezzel növelve a márkaértéket és az értékesített darabszámot, keressen minket bátran!

SPATREND EXPOSPATREND EXPO(5 kép)Bérelhető reklámfelületek kültéren és beltéren egyaránt.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.