Molino.hu Logo
FőoldalHírekSokoldalúan felhasználható alapanyag

Sokoldalúan felhasználható alapanyag

2022.08.02.

Mesh poliészter, kiválóan alkalmas nagy felületek takarására és dekorálására, speciális szövésének köszönhetően pedig magas ellenállóképességű alapanyag

Sokoldalúan felhasználható alapanyag

Ritkán esik szó a mesh poliészterről, pedig sokoldalúan felhasználható alapanyag.

Könnyű súlya miatt akár a klasszikus építési háló beltéri vagy rövidtávú helyettesítésére, akár kültéri zászló alapanyagként, valamint önálló reklámponyvaként is ajánljuk.

Kiválóan alkalmas nagy felületek takarására és dekorálására, speciális szövésének köszönhetően pedig magas ellenállóképességű alapanyag. Gyűrődésmentesen hajtogatható, így szállítása és kihelyezése könnyedén kivitelezhető. 

Nyomtatása direkt szublimációs eljárással, 200 °C fokon hőkezelve történik, a 4+c nyomásnak köszönhetően pedig számos egyedi grafika megjelenítésére alkalmas.

A mesh poliészter a széláteresztősége miatt, kültéren jobban elviseli a szeles időjárást, emellett könnyű súlya miatt nem terheli a befogó szerkezetet a tömegével.

Épp ezért választottuk a Fórum színház hirdetményéhez is ezt a rendkívüli alapanyagot, melyet egy teniszpálya kerítésére helyeztünk ki.

Cégünk, a mesh poliészter alapanyaghoz  teljes körű kivitelezést kínál a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig, mindezt kiváló minőségben, természetesen garanciával.

Mesh poliésztert

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.