Molino.hu Logo
FőoldalHírekPadel Világbajnokság Szentendrén

Padel Világbajnokság Szentendrén

2022.06.29.

A sportág legjelentősebb versenyére gyártottunk sajtófalat, 16 darab strandzászlót, 190 négyzetméter mesh hálót és 250 darab passztartót.

Padel Világbajnokság Szentendrén

2022. június 13. és 19. között Szentendre adott otthont a sportág legjelentősebb versenyének, az APT Padel Tour világbajnoki sorozat egyik kiemelkedő állomásának. Az APT HUNGARIAN OPEN -en közel kétszázan indultak, köztük a top húsz nemzetközi padel sztár is.

Korábban már beszámoltunk a Padel-Club Hungary Kft. részére gyártott marketing anyagokról melyek most teljes pompájukban színesítették a rendezvénysorozatot. 

Most, az újonnan gyártott sajtófal kapta a legtöbb figyelmet, hisz a fotózások nem maradhatnak el egy ilyen rangos világbajnoki rendezvénysorozaton. 

Padel Világbajnokság referencia 2

Ezenkívül 16 darab strandzászlóval, 190 m2 mesh hálóval, 250 db passztartóval egészítettük ki a korábbi munkáinkat. 

Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfelünk bizalmát élvezve több reklámeszköz készítésével is segíthettük a sportág és a brand népszerűsítését.

Padel Világbajnokság referencia 3

De mi is az a PADEL? 

A padel az egyik legszórakoztatóbb, közösségi ütős labdajáték. Leginkább a squash és a tenisz kombinációja, mind a pályát, mind a felszerelést vagy a szabályokat illetően. 
A versenyzésre alkalmas padel pálya 10×20 méteres területet foglal magában, így a teniszpálya méretétől pár méterrel kisebb. A pályát üvegfal és részben kerítés veszi körül, középen háló választja el a két térfelet. 

A padelt speciális, külön erre a sportra tervezett ütőkkel játsszák, ami jóval könnyebb, mint egy teniszütő, ezáltal bárki által könnyen kontrollálható vele a játék. Elképesztő sokszínűsége, a felületen kialakított grafikák a padel ütőket kimondottan vonzó látvánnyá is teszik.
A játékhoz tartozó labda a teniszlabdával megegyező kinézetű és méretű, ugyanakkor lazább szerkezetű, így az átlagban 90 perces mérkőzés kevesebb állóképességgel is élvezhető és végigjátszható.

A padelt párosban játsszák, a tenisznél mintegy 25%-al kisebb pályán. Amitől igazán vidám és izgalmas ez a játék, az az, hogy a pálya plexivel van körülvéve, s így a labda túlsó térfélre juttatásához – hasonlóan a squashoz – a falak is használhatók. Az igazán hosszú labdameneteket és vicces pillanatokat a hálóval egy vonalban lévő kijáratok biztosítják, amit a játékosok arra használhatnak, hogy a pályáról kikerülő, de még érvényes labdát visszaadják. 

A Padel Club Bravos Szentendrén a Kalászi út 3. szám alatt a Bravos Kávégyár területén helyezkedik el. Javasoljuk kipróbálni ezt a játékot akár családdal, akár barátokkal együtt, garantált a jó szórakozás.

Ha pedig reklámeszközök gyártásását, telepítését tervezi, keresse cégünket bizalommal.

 

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.