Molino.hu Logo
FőoldalHírekNem csupán egy praktikus öltözék

Nem csupán egy praktikus öltözék

2024.07.08.

Aki már rendelt valaha munkaruhát, az tudja, hogy mennyi, de mennyi lehetőség közül lehet választani. Szín, fazon, méret, anyagvastagság, stb.

Nem csupán egy praktikus öltözék

A céges munkaruházat nem csupán egy praktikus öltözék, hanem a vállalati arculat és kultúra fontos eleme. A megfelelően kiválasztott és megtervezett munkaruha, egyenruha erősíti a cég brandjét, növeli a munkavállalók elkötelezettségét és javítja a vállalat professzionális megjelenését.

Legutóbb, régi partnerünknek a SYNLAB Kft. részére terveztünk és gyártottunk munkaruhát. A SYNLAB Group 4 kontinensen 36 országban van jelen. Magyarországon országos vérvételi és laboratóriumi hálózattal rendelkezik – közel 100 helyszínen –, összesen 5 000-féle, éves szinten 45 millió vizsgálatot végeznek. 

Arculatát letisztultság jellemzi, diszkréten, de mégis figyelemfelkeltően használja a kék színt. A kék szín alkalmazása a vállalati környezetben megbízhatóságot, professzionalizmust, intelligenciát és nyugalmat sugall. A munkaruhák tervezését ezeket figyelembevételével kezdtük el.

A végeredmény:  

  • Kereknyakú póló, férfi és női verzióban 3 színben - 255 db
  • Galléros póló, férfi és női verzióban - 100 db
  • Kapucnis pulóver - 77 db
  • Mellény 2 színben - 72 db
  • Esőkabát 2 színben - 64 db
  • Baseball sapka - 58 db

Aki már rendelt valaha munkaruhát, az tudja, hogy mennyi, de mennyi lehetőség közül lehet választani. Szín, fazon, méret, anyagvastagság, digitális textilnyomtatás, hímzés, számtalan technika és alapanyag áll már rendelkezésre.

Segítünk kiválasztani a megfelelőt, az arculathoz legjobban illeszkedő és költséghatékony megoldásokat.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.