Molino.hu Logo
FőoldalHírekNagyban nagyok vagyunk!

Nagyban nagyok vagyunk!

2021.01.18.

Ismerjétek meg grandiózus épületháló felületeinket a fővárosban!

Nagyban nagyok vagyunk!

Tudtátok, hogy a reklámeszközök gyártása mellett reklámfelületek széles választékával is rendelkezünk?

Úgy ám, és mivel igazán büszkék vagyunk a nagy forgalmú csomópontokon található platformjainkra, ezentúl minden héten bemutatunk Nektek egyet-egyet a hatalmas és mutatós kedvenceink közül!

A sort a Westend bevásárlóközpont épületén található, 200 m²-es felületünkkel nyitjuk.

A monumentális felület Pest prémium reklámhelyszíne, amely a Váci útról a Ferdinánd hídon át egészen a Podmaniczky utcába tartó forgalom számára biztosít kiváló láthatóságot. Méretének és elhelyezkedésének köszönhetően igazi imázsérték fokozó reklámfelület!

A kiemelt, nagyforgalmú helyszín folyamatos márkaészlelést tesz lehetővé – legyen szó termék- és szolgáltatás hirdetésről vagy márkaüzenetről, egy frappáns kreatívval ez a felület mind a gyalogosan és a tömegközlekedési eszközökön közlekedők, mind pedig az autósforgalom számára maradandó márkaélményt tesz lehetővé.

MOL BP 0606 3 02

Ha a „mega-brand”-ekhez hasonlóan Te is szeretnéd kifejezni márkád és termékeid, szolgáltatásaid értékét, válassz hatékony reklámfelületeink közül, és biztosítsd stílusos márkakommunikációdat a mi segítségünkkel!

Erről és további felületeink elérhetőségéről ezen a linken olvashatsz bővebben.

Kollégáink telefonon is örömmel állnak rendelkezésre: hívj minket bátran +36 20 941 3091-es számon, és szívesen segítünk Neked a hatásos kampánytervezésben és annak kivitelezésben!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.