Molino.hu Logo
FőoldalHírekMi mindenre elég 21 nap?

Mi mindenre elég 21 nap?

2022.05.17.

Például egy 95x525 cm-es feszített ponyvás világító doboz elkészüléséhez. 21 nappal a telepítés előtt érkezett a megkeresés a Korintosz Kft részéről.

Mi mindenre elég 21 nap?

Pontos adategyeztetés után megkezdtük a munkálatokat, terveztünk, számoltunk, ellenőriztük a helyszínt ahová a feszített ponyvás világító doboz kerül.

A világító doboz gyártásakor a belső keresztmerevítőket az építésvezetővel egyeztetve, azonos pontra terveztük, hogy az illesztési pontok tökéletesen passzoljanak a helyszíni telepítéskor.
A világító egység palástjait az ügyfél által meghatározott RAL színre szintereztük.

A RAL-színskála egy nemzetközileg elfogadott rendszer, amit a német RAL GmbH nevű cég hozott létre. Ezt a rendszer Európában használják. A RAL kódok által jelölt színárnyalatok minden gyártónál pontosan ugyanazt jelentik, így a cégek, márkák, brand-ek arculati elemei minden esetben ugyanúgy fognak megjelenni. 

A világító dobozokat kültéri LED modulokkal szereltük, majd kollégáink összeszerelték a táblát. A hostel köré húzott állványzat segítségével könnyedén, zökkenőmentesen telepítettük az általunk gyártott kültéri, feszített ponyvás világító dobozt.

A feszített ponyvás világítódobozt nagyobb méretek esetén, 4 méter hosszúság felett ajánljuk. A doboz szerkezete 25x25mm-es alumínium zártszelvényből készül, melyre egy speciális feszítőrendszer kerül. A berendezés előlapja duplán nyomtatott átvilágítható ponyva. A feszített fóliás világító dobozok egy, vagy kétoldalas kivitelben is készülhetnek, ügyféligény szerint.

Kollégáink segítenek neked is.

Korintosz világító dobozKorintosz világító doboz(2 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.