Molino.hu Logo
FőoldalHírekMegjelentünk a Sign&Display weboldalán

Megjelentünk a Sign&Display weboldalán

2023.04.03.

"Lényegesen megkönnyíti a tervezést és a kivitelezést, ha olyan céggel dolgozunk, akik jártassak a költséghatékony üzletdekorációk területén"

Megjelentünk a Sign&Display weboldalán

Szezonális üzlet dekoráció varázsütésre?

Természetesen nem, de lényegesen megkönnyíti a tervezést és a kivitelezést, ha olyan céggel dolgozunk, akik jártasak a költséghatékony üzletdekorációk területén, valamint nem jelent gondot egy országos bolti hálózat rövid idő alatti átdekorálása. Itt egy remek példa:

Az egyik pillanatban még „A tél varázsa van a levegőben” a másik pillanatban pedig már „A világom újra színekben pompázik”

Mondanánk, hogy varázsütésre átalakultak a DM kamionjai és üzleteinek dekorációi, de ez így nem igaz.

Nem varázslat, hanem komoly, összehangolt munka eredménye ismét, hogy 12 DM kamion megújult grafikával szeli az utakat, 263 üzletük pedig a tavasz színeiben hívogat a megújulásra.

Sign&Display cikk img

A dekorációs trendek folyamatosan változnak, ez a tavaszi dekorációk terén sincs másként. A folyamatosan változó vásárlói igényeknek megfelelően a dekorációs termékek alkalmazkodnak a vásárlók szokásaihoz. Ezek a szokások leginkább helyi kultúrán, tradíciókon lokálisan alapulnak, de folyamatosan változó trendet mutat a tavaszi dekoráció felhasználása is, ami hazánkban is erősen érezhető.

A szezonális értékesítési stratégia proaktív módja annak, hogy megünnepeljük a fogyasztók számára legfontosabb alkalmakat. Azáltal, hogy a vásárlókat akkor szolgálják ki, amire szükségük van, a kiskereskedők érzelmi kapcsolatot építhetnek ki vásárlóikkal, ami végső soron még vonzóbb vásárlási élményhez vezet. Így van ez a tavasszal is, azt sugallja, hogy itt az ideje megújulni.

Sign&Display cikk img2

A bolti belső dekorációk fontos szerepet játszanak az üzlet esztétikájában, de funkciójuk és rendeltetésük ezzel nem ér véget. A megfelelő dekorációk segítségével az üzlet egész évben alkalmazkodhat az évszakokhoz, csábíthatja a vásárlókat.

Az országos Dm hálózat 263 üzletében 414 db belógatott évgyűrű dekorációja változik évszakról évszakra, továbbá a plakát felületeken több mint 406 m2, latexen nyomtatott vinyl matrica kerül átdekorálásra. Ehhez a szezonális dekorációhoz 9 lelkes kollégára volt szükség, akik az országot járva 12 munkanap alatt kicserélték a nyomatokat.

dm kamionflotta matricázásNézze meg a dekorálásról készült rövid videónkat.

Most is, mint 2018 óta folyamatosan, 12 kamion várta a tavaszi megújulást. Közel 460 m2 időjárásnak ellenálló vinyl matrica került felhasználásra a kamionok oldalaira és változó méretű hátoldalaira.   A kivitelezést 2 hétvége alatt 3 szakértő végezte.

Az ilyen nagyméretű járművek átdekorálása komoly logisztikai előkészületeket igényel. Csak ebben jártas és rutinos céget bízzunk meg a kivitelezéssel.

Teljes cikk ide kattintva olvasható.

A hír forrása:Sign&Display weboldal

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.