Molino.hu Logo
FőoldalHírekMegérkeztek a sterilizáló készülékek!

Megérkeztek a sterilizáló készülékek!

2020.08.25.

A második hullámra történő, tudatos felkészülés során is kiemelten fontosnak tartjuk, hogy termékeinkkel elősegítsük a cseppfertőzés elleni, megfelelő védekezést.

Megérkeztek a sterilizáló készülékek!

Mint arról korábban hírt adtunk, az elmúlt hónapok során kapacitásunk egy részét olyan eszközök előállítására fordítottuk, amelyek hozzájárulásként szolgálhatnak a védekezésben: termékeink között maszkok széles választéka, plexi pajzsok és védőfalak, valamint kézfertőtlenítő berendezések szerepelnek.

Most ismét bővítettük védőeszköz palettánkat, mégpedig sterilizáló készülékekkel, amelyek gyors és közel 100%-os hatékonyságú fertőtlenítést tesznek lehetővé! Termékeink az UVC LED technológiának köszönhetően közvetlenül a baktériumok, csírák DNS és RNA szerkezetét bontják le, és akár 24 órán át tartó sterilitást biztosítanak!

Használatuk biztonságos és egyszerű: ózon-és higanymentesek, így nincs kémiai szennyeződés.

Választékunkban zárt és nyitott rendszerű készülékek egyaránt elérhetők - a felhasználás céljának megfelelően.

A sterilizálók akkumulátoról és/vagy hálózatról működtethetők, és bármely alapanyagból készült tárgy fertőtlenítésére alkalmasak*. Környezetbarát termékként az eljárást követően automatikusan kikapcsolnak.

De nem állunk meg a termékbevezetésnél: a vállalatszintű társadalmi felelősségvállalás keretein belül Ügyfeleink védelméhez is szeretnénk hozzájárulni, így meghatározott értékű** rendelések esetén S1, X1-BAT, vagy T5-BAT készüléket adunk ajándékba Vásárlóinknak, hogy a termék birtokában önmaguk, és a környezetükben élők megóvásáról gondoskodhassanak.

Jó egészséget kíván:
a Molino Reklámügynökség Kft. csapata

* Figyelmeztetés: óvja szemét és bőrét - ne tegye ki UVC LED sugárzásnak! A készülék gyermekektől távol és elzárva tartandó!

** Az ajánlat részleteit illetően kérje Értékesítő Kollégáink segítségét a Kapcsolat (https://molino.hu/hu/molino/kapcsolat) menüpont alatt felsorolt elérhetőségeken!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.