Molino.hu Logo
FőoldalHírekMegafon komplett iroda dekor

Megafon komplett iroda dekor

2023.02.22.

Az iroda megjelenése tükrözi a vállalkozást. Egy nagyszerű irodadekoráció képes javítani az alkalmazottak hangulatát, valamint nagyszerű benyomást kelthet az ügyfelekben.

Megafon komplett iroda dekor

Egy nagyszerű irodadekoráció képes javítani az alkalmazottak hangulatát, valamint nagyszerű benyomást kelthet az ügyfelekben. Valójában, a jól megtervezett irodahelyiségek és közösségi terek kulcsfontosságúak vállalkozása sikeréhez.

Az iroda megjelenése tükrözi a vállalkozást. Az iroda belső kialakítása márkaüzeneteket hordoz, és kiemeli a vállalati kultúrát. Egy jól megtervezett iroda vizuálisan mutatja be márkája professzionális hangvételét és a történetet.

Egy meglévő irodaház átalakítása hatalmas beruházás, de számos hatékony és gazdaságos ötletünk van az új frissített vállalati arculat kialakításához:

Nézzük ezeket:

Homokfúvott matrica: Homokfúvott öntapadós matrica látványra vetekszik a homokfúvott vagy maratott üveggel, de sokkal költséghatékonyabb. A fólia kül-és beltéren egyaránt használható. A matrica vízálló, egyik oldalán öntapadó ragasztó réteggel van ellátva, bármilyen formára vágható.

Tapéta nyomtatás: Papír alapú nyomtatott tapéta fotóval, különleges és egyedi belsőépítészeti segédanyag. Elsősorban belső terek egyedi dekorálásához javasolt.

Vinyl fólia / Matrica nyomtatás: Normál öntapadós matrica, vinyl fólia kül-és beltéren egyaránt használható. Normál vagy magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk. Illesztéssel a nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható.  

Krétával írható matrica készítés: Krétával írható matrica vagy krétázható öntapadós fólia kül-és beltéren egyaránt használható vízálló alapanyag. A matrica falra vagy táblás anyagra kasírozva kreatív megoldás irodák, egyéb belső terek dekorálására. 

Habbetű: Térből kiemelkedő alakzatok, betűk habosított PVC anyagból. A stancrajz alapján kivágásra kerülő alakzatok súlya minimális, így könnyen szerelhető, ragasztható bármilyen sík felületre. Igazán látványos megoldás.

Ez csak pár lehetőség kínálatunkból, örömmel ötletelünk közösen megrendelőinkkel, mint ahogy tettük ezt partnerünk, a Megafon Digitális Inkubátor Központ irodája komplett dekorációja kapcsán is. 

A munka egy alapos felméréssel kezdődött, nem maradhatott ki egy fal, ajtó, üvegfelület sem.  A pontos mértek alapján a kapott grafikákat hozzáigazítottuk a megfelelő felülethez.  A formára vágás és a nyomtatás után 2 nap alatt kivitelezésre került a dekoráció. 

További irodai „ráncfelvarrási” ötleteinket örömmel osszák meg kollégáink!

Megafon iroda dekorációMegafon iroda dekoráció(6 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.