Molino.hu Logo
FőoldalHírekLegyen saját mezetek!

Legyen saját mezetek!

2022.02.08.

Tudjuk, hogy az összetartás és a csapatszellem jelenti a legnagyobb erőt, mely előre visz. Tudjuk, hogy milyen fontos az egység, hogy ti mind egy célért küzdötök!

Legyen saját mezetek!

Legyen saját mezetek!

Ezért, kiváló minőségű, teljes felületén egyedileg nyomtatható férfi-, női-, gyerek sportmezekkel és nadrágokkal, illetve melegítőkkel bővítettük sportruházat nyomtatásunkat.

Az egyedileg gyártott termékeink szublimációs nyomtatással készülnek. A szublimációs nyomtatás a legtökéletesebb minőséget biztosító digitális transzfernyomtatási technológia műszálas textilek nyomtatásához. Lényege, hogy a szublimációs festék hő hatására gáz halmazállapotúvá válik és transzferálás közben a megnyomott anyag szálaiba épül. Ennek előnye, hogy nyomtatott minta rendkívül tartós, élénk színű lesz. A mintákat szabás és varrás előtt közvetlenül a digitalizált szabásmintára tervezzük, így az anyagok teljes felületében nyomtathatók.

Nincs grafikád? Nem hagyunk magadra!
A tervezési folyamatban szakértő grafikusaink segítenek megálmodni mezeiteket.

Fontos tudni, hogy a szublimációs nyomtatás egyik alapfeltétele, hogy a nyomtatandó anyagnak minimum 80% poliésztert kell tartalmaznia. Jelenleg 10 fajta anyagot használunk, sportágaktól és termékektől függően. Minden sportághoz javaslunk egy bizonyos anyagot, de ezek igény szerint változtathatók.

Értékesítő kollégáink örömmel állnak rendelkezésre. 

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.