Molino.hu Logo
FőoldalHírekIdén is támogatjuk a MikulásGyár-at

Idén is támogatjuk a MikulásGyár-at

2020.11.30.

A megváltozott körülmények közepette kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a vállalati szintű társadalmi felelősségvállalásnak.

Idén is támogatjuk a MikulásGyár-at

A megváltozott körülmények közepette kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a vállalati szintű társadalmi felelősségvállalásnak, a karácsonyt pedig az egyik legszebb alkalomnak tekintjük a nélkülözők támogatására.

Éppen ezért idén is segítjük a MikulásGyárat célja elérésében, és 24 roll up-pal, valamint 96 plakáttal járultunk hozzá a mélyszegénységben élő nagycsaládok számára történő adománygyűjtéshez, melyekkel az országos gyűjtőpontokon találkozhattok az Auchan Magyarország áruházaiban.

Idén is támogatjuk a MikulásGyár-at: MikulásGyárIdén is támogatjuk a MikulásGyár-at(6 kép)

A MikulásGyár hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, így számos gyermek életének jobbá tétele, amelyet - a pandémia és annak gazdasági hatásai miatt idén elsősorban - tartós élelmiszerek, tisztító- és tisztálkodási szerek gyűjtésével gyakorol.

A MikulásGyár 2020. december 1. és december 20. között tart nyitva a Lurdy Házban 10.00-től 19.00 óráig, az Auchan áruházak mellett pedig hivatalos gyűjtőpont a legtöbb posta is. A beérkezett adományokat az önkéntesek dobozokba szelektálják, melyeket a Magyar Posta juttat el a Magyar Vöröskereszt megyei központjaiba. A dobozok tartalmát - már csomagokként - rászorultsági alapon osztja szét a Vöröskereszt.

Vállalati támogatásunk biztosítása mellett kollégáink egyéni felajánlások formájában is részt vesznek a kampányban, és bízunk abban, hogy rövid cikkünkkel Ügyfeleinket, Partnereinket és Olvasóinkat is lelkesíthetjük az adományozásra.

Roll up választékunk:Roll Up / X Banner / L Banner

Plakátnyomtatás:Plakát / Poszternyomtatás

A MikulásGyárról bővebben:https://mikulasgyar.hu

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.