Molino.hu Logo
FőoldalHírekHozzájárulunk Szentendre kulturális életéhez

Hozzájárulunk Szentendre kulturális életéhez

2022.07.28.

A Ferenczy Múzeum őrzi, ápolja és népszerűsíti Szentendre 110 éves művészeti hagyományát, aktív szerepet vállalva a kulturális örökségvédelemben.

Hozzájárulunk Szentendre kulturális életéhez

A Ferenczy Múzeum őrzi, ápolja és népszerűsíti Szentendre 110 éves művészeti hagyományát, nemzetiségeinek érdekes, változatos történetét, aktív szerepet vállalva a kulturális örökségvédelemben.

Szentendre város több mint 30 pontján találkozhatunk a Múzeum hirdetményeivel, melyek az aktuális programokat hirdetik a helyi lakosoknak, valamint a kultúra iránt érdeklődő idelátogatóknak.

A hirdetmények gyártását és kihelyezését minden alkalommal cégünk büszkén teljesíti.

A grafikai anyagok beérkezése után, megkezdődik a gyártás. Frontlit PVC molinót használunk, mely kül- és beltéren egyaránt kiválóan használható, nagy ellenálló képességű, időjárás álló alapanyag. UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk, így élettartama akár a 3 évet is meghaladhatja.

A kész reklámanyagokkal útra kelünk, és sorban kicseréljük a régi anyagokat, az aktuális hirdetményre, melyeket az előre telepített keretekre feszítünk.

Boldogsággal tölt el minket, hogy reklámanyagainkkal egy kicsit mi is hozzájárulhatunk Szentendre város kulturális életéhez.

Cégünk molinó nyomtatáshoz, molinó gyártásához teljes körű kivitelezést kínál, a grafikai tervezéstől a termék kihelyezésig, mindezt kiváló minőségben, természetesen garanciával.

Ferenczy MúzeumFerenczy Múzeum(8 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.