Molino.hu Logo
FőoldalHírekHogyan készül egy reklámtábla?

Hogyan készül egy reklámtábla?

2022.04.25.

A szerkezetet látványos formavágott elemekkel is kiemelhetjük, a 3D hatás érdekében.

Hogyan készül egy reklámtábla?

Óriásplakát tábla, euró méretű tábla gyártása, telepítése egy-, és kétoldalas kivitelben is lehetséges. A szerkezetet látványos formavágott elemekkel is kiemelhetjük, a 3D hatás érdekében. A táblák alapanyaga zártszelvény, melyre popszegeccsel rögzített horganyzott lemez képezi a reklámtábla hirdetési felületét. A szabványos óriásplakát felületének mérete 504 cm széles x 238 cm magas. A standard óriásplakát 2,5 méteres induló magasságig normál lábbal, e fölött létralábas, illetve kockalábas kivitelezésben készülnek el. A plakáttáblákat esővető lemezzel látjuk el, mely védi a plakát tartósságát. A táblákat a kért színre festve, helyszíni összeszereléssel, beton alapozással készítjük. Falra szerelhető változatban is gyártunk, igény szerint akár megvilágított változatban is.

Amennyiben sűrűn cserélve lesz a grafika, úgy a kékhátú plakátpapírt javasoljuk, viszont tartós kreatív esetén érdemes az öntapadó vinyl matricát választani, vagy akár a molinót.

A DBC Dél-budai Centrum Projekt Beruházó és Ingatlanfejlesztő Zrt részére 2 db giga táblát készítettünk.

DBC tábla gyártás és kivitelezés

A táblaszerkezetet és a lábakat acélipari lakatosműhelyünkben készítettük elő, amit korroziógátló anyaggal vontunk be a tartósság érdekében. A felületkezelés után megkapta az Ügyfelünk által elvárt festést is.  Mindeközben folyt a munka dekorációs műhelyünkben, ahol dekoráltuk táblafelületet.  

A táblák pontos helyének meghatározása után a betonozási munkálatok is megkezdődtek, a
táblalábak rögzítését követően több nappal szereltük csak fel az időközben elkészült táblafelületet, a biztos betonkötés érdekében.

Akár egyedi, akár standard méretű tábla gyártásáról is legyen szó, kollégáink örömmel segítenek tervezésben, gyártásban, kivitelezésben.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.