Molino.hu Logo
FőoldalHírekFürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás

Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás

2023.02.03.

Nem titkoljuk, hogy imádunk kiállításokra járni. Főleg olyan színvonalas és inspiráló helyekre, mint a közelmúltban megrendezésre kerülő Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás

Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás

Külön öröm, hogy nem először dolgozunk együtt a szervező csapattal, idén is a Molino Reklámügynökség Kft. volt a rendezvény hivatalos reklámeszköz kivitelezője. Többek közt mesh hálót, molinókat, strandzászlókat, névjegyeket, nyakpántokat is gyártottunk az eseményre.

A rendezvényen számos partnerünk kiállítóként vett részt, akiknek szintén mi gyártottuk kreatív megjelenésükhöz a reklámeszközöket. Köztük volt az Aura Hidromasszázs stúdió is, nekik pop up háttérfalat készítettünk, míg a masszázsfotel.hu részére világító háttérfalat és több roll up eszközt gyártottunk, így a prémium kategóriás masszázsfotelek a hozzájuk méltó minőségi dekoráció előtt kényeztették az érdeklődőket.

Ha kiállításon való megjelenést tervez a jövőben, mindenképp keresse fel tapasztalt kollégáink egyikét, komplett szolgáltatásainknak köszönhetően levesszük válláról a tervezés, gyártás és kivitelezés nehézségeit.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításFürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás(8 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.