Molino.hu Logo
FőoldalHírekAz egészség a legfontosabb!

Az egészség a legfontosabb!

2021.06.25.

Erre kívánja felhívni a figyelmet a LEEV Telemedicine csapata. 24 órás otthoni EKG szolgáltatást kínál Partnerünk, Magyarországon egyedülálló módon telekardiológiai felügyelettel.

Az egészség a legfontosabb!

Erre kívánja felhívni a figyelmet a LEEV Telemedicine csapata.

24 órás otthoni EKG szolgáltatást kínál Partnerünk, Magyarországon egyedülálló módon telekardiológiai felügyelettel. A 0/24 órás kardiológiai felügyelet életet menthet!

A LEEV által biztosított otthoni EKG készülék egy professzionális, 12 csatornás eszköz, mely részletesebb információt tud biztosítani a szív elektromos tevékenységéről, mint az interneten elérhető, általában 1-2 csatornás készülékek.

A távolból is elérhető telekardiológiai szolgáltatás minden élethelyzetben rendelkezésre áll, így például, otthon, munkahelyen, de akár szabadidős tevékenységek során is magyar nyelvű szakorvosi távkonzultációt kaphat szükség esetén. 

A rendszer használatához a készüléken és érvényes előfizetésen kívül másra nincs szükség.

Jelenleg világszerte több százezer aktív felhasználó veszi igénybe a szolgáltatást. 

Örömünkre szolgál, hogy a magyarországi kampány sikeréhez cégünk is hozzájárulhat a tőlünk bérelt hatalmas tűzfal felületekkel, melyek közt szerepel a bérlőink által egyik legtöbbet bérelt, 79m2-es reklámfelület is a Duna Plázával szemben.

Frontlit molinót gyártottunk rá, mely ellenáll a környezet káros hatásainak. Ez egy rugalmas, könnyen feszíthető anyag, melyet digitális nyomtatással UV álló festékkel nyomtatva biztosítottuk ügyfelünknek a hosszan tartó minőség érdekében.

Amennyiben Ön is szeretné viszontlátni tűzfal felületeink egyikén hirdetését, ezzel növelve a márkaértéket és az értékesített darabszámot, keressen minket bátran!

Jó egészséget kívánunk!
Molino Kft. Csapata

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.