Molino.hu Logo
FőoldalHírekAz EB alatt a hölgyekről sem feledkezünk meg

Az EB alatt a hölgyekről sem feledkezünk meg

2024.07.01.

Az idei év rendkívül izgalmasan kezdődött, és azóta is minden hét számos új projektet tartogat.. A dm-mel együttműködve mindössze egy hét alatt létrehoztuk az EB szurkolói buszt.

Az EB alatt a hölgyekről sem feledkezünk meg

A meccsnézős, kivetítős helyszíneken helyeztünk üzembe a szurkolói zónában. A szurkolói élmény fokozása érdekében az adott mérkőzésekhez illeszkedő zászlós arcfestéssel készülünk minden korosztály számára, valamint számos dm-es ajándékkal kedveskedünk a buszba érkezőknek.

Természetesen a hölgyekről sem feledkezünk meg. Azok a hölgyek, akik férjeikkel, barátaikkal vagy gyermekeikkel látogatnak el a mérkőzésekre, professzionális sminket kapnak, amelyet a dm saját márkás termékeivel készítenek el sminkeseink.

A Promóciós autónk (Űrbusz) 7,5 méter hosszú, tágas belső tere lehetővé teszi, hogy a világ legjobb mérkőzéseit egy hatalmas televízión követhessék figyelemmel azok, akik várakoznak. Ezen kívül sokan azért is betérnek hozzánk, hogy kellemesen hűsöljenek. A busz minden szükséges eszközzel fel van szerelve a kényelmes show room élmény biztosításához.

A döntőt velünk együtt tekinthetik meg a Margitszigeten, a Paulaner Sörkert és Kertmoziban július 14-én. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

PRAUTO STARTRUCK EB promócióPRAUTO STARTRUCK EB promóció(5 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.