Molino.hu Logo
FőoldalHírekAlex Fémbútor Kft. köztéri megjelenés

Alex Fémbútor Kft. köztéri megjelenés

2021.04.15.

Kedves Ügyfelünk, az Alex Fémbútor Kft., azzal keresett meg minket, hogy termékeit a céghez méltó módon szeretné megjeleníteni az M1 es autópálya közelében.

Alex Fémbútor Kft. köztéri megjelenés

Az autópályák melletti klasszikus 12m2-es óriásplakát táblák egyrészt a törvényi szabályozások, másrészt pedig a nagyobb sebesség miatt, kevésbé tudnak érvényesülni, még akkor is, ha ezen útszakaszok ingerszegény környezetnek számítanak. 

Minél nagyobb a tábla mérete, és a rajta elhelyezett kreatív, annál figyelemfelkeltőbb és hatékonyabb lesz az üzenet. A hatalmas táblák, nem közvetlen az autópálya mellett, hanem távolabb épülnek, viszont méretükből adódóan, már messziről jól láthatóak. 

Ezért is javasoltuk az M1-es autópálya 28-as kilométerszelvényénél lévő 424 m2-es egyedi kialakítású és formájú táblánkat, mely az egyik legjobb helyen lévő reklámberendezésünk. Hisszük, hogy ez a reklám is hozzájárul az Alex Bútor további sikeréhez.

Frontlit molinót gyártottunk rá, mely ellenáll a környezet káros hatásainak. Ez egy rugalmas, könnyen feszíthető anyag. 30cm-ként ringlizve, angolszalaggal megerősítve biztosítottuk a hosszú távú megjelenést.

Erre szükség is volt, hiszen az elkészült frontlit molinó össz súlya több, mint 200 kg. A digitális nyomtatás gyönyörű lett, UV álló festékkel nyomtatva hosszú évekig változatlan minőségben hirdeti majd az Alex Bútor üzenetét.

Márkaépítés vagy értékesítés? Köztéri megjelenésben a legoptimálisabb helyeket kínáljuk ügyfeleinknek! Keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.