Molino.hu Logo
FőoldalHírek2016-ban is CONSTRUMA kiállítás

2016-ban is CONSTRUMA kiállítás

2016.04.12.

Idén április 6–10. között került megrendezésre a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési szakkiállítás a CONSTRUMA.

2016-ban is CONSTRUMA kiállítás

Idén április 6–10. között került megrendezésre a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési szakkiállítás a CONSTRUMA. A Hungexpo területén hat pavilonban, 20.000 négyzetméteren a tavalyi kiállítást megduplázva közel 600 kiállító várta az építőipar és a belsőépítészet iránt érdeklődőket. Cégünk, már szinte hagyomány szerint nem csak reklámkivitelezőként, hanem saját bemutató standdal is részt vett a kiállításon, így a hungexpo egész területén fellelhető termékeink mellett, reklámipari standunk várta a látogatókat.

A Molino Kft. promóciós pultja és hatalmas reklámeszköz-kivitelezés termékpalettája az Otthon Design pavilonban lett felállítva, ahol rengeteg érdeklődő ismerhette meg testközelből termékeinket. A standon megtalálható volt sajtófal, strandzászló, roll up, banner állványok és egyéb promóciós eszközeink, nyomdaipari termékeink valamint cégünk bérelhető divíziójának legújabb terméke egy mobiltöltőállomás is. Ebben a néhány napban kollégáink bemutatták eszközeink egyszerű használatát és megismertették reklámipari megoldásaink széleskörű felhasználási módjait.

Az idei kiállításon is rengeteg új ügyfelet ismerhettünk meg, bízunk benne, hogy reklámkivitelezések terén minden kedves érdeklődő megtalálta a számára legmegfelelőbb ajánlatot. Akinek nem nyílt alkalma személyesen ellátogatni a kiállításra, keresse kollégánkat a batai@molino.hu e-mail címen vagy tekintse meg weboldalunk kínálatát a molino.hu címen.

Képek a kiállításról:

2016-ban is CONSTRUMA kiállítás képek: CONSTRUMA kiállítás2016-ban is CONSTRUMA kiállítás képek(3 kép)Idén április 6–10. között került megrendezésre a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési szakkiállítás a CONSTRUMA.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.