Molino.hu Logo
FőoldalHírekIrodaház dekoráció a Bluegreenway Kft.-nek

Irodaház dekoráció a Bluegreenway Kft.-nek

2017.03.16.

A CNG töltőállomások infrastruktúrájának fejlesztésére szakosodott Bluegreenway Kft. március elején nagytarcsai irodaházának dekorációjával bízta meg cégünket.

Irodaház dekoráció a Bluegreenway Kft.-nek

A CNG töltőállomások infrastruktúrájának fejlesztésére szakosodott Bluegreenway Kft. március elején nagytarcsai irodaházának külső – belső dekorációjával bízta meg cégünket. A megrendelés magába foglalta az irodaház parkolójának felkészítését, ahol parkolótáblák gyártását, kültéri matrica nyomtatást, parkoló csíkok festését és a bejárat melletti információs tábla gyártását és telepítését is elvégeztük.

Az épület belső részén található nagy mennyiségű üveg felületet matrica dekorációval láttuk el. Az irodák falaira vágott vinyl fólia felirat és homokfúvott matrica került. A belső dekorációs munka tartalmazta az irodaház területére gyártott útbaigazító rendszerek, piktogram táblák kihelyezését is.

A megbízást nehezítette a projektre szabott rövid határidő, de nyomdai és kivitelező csapatunk profin összehangolt munkamenetének és szakértelmének köszönhetően sikerült maradéktalanul megfelelni ügyfelünk elvárásainak. A Bluegreenway Kft. elégedettségét tükrözi, hogy az irodaház átadását követően cégünket további nyomdai és kivitelezési munkákkal bízta meg.

Irodaház dekoráció a Bluegreenway Kft.-nek: Bluegreenway 02Irodaház dekoráció a Bluegreenway Kft.-nek(6 kép)

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.